Auto en daktent

Suzuki Grand Vitara

Natuurlijk moeten er ook een aantal dingen worden aangeschaft. Te beginnen bij een auto. We hebben een Suzuki Grand Vitara uit 2001 gekocht. Deze 4×4 krijgt heel wat kilometertjes met ons te verduren. Door Tom, met heel veel hulp van Frank, wordt hij hier dan ook voor klaargestoomd.


 

 

 

 

Gordigear

Om iedere dag ons tentje op en af te bouwen zagen we niet helemaal zitten, voor iedere nacht een hotel reserveren past niet helemaal in ons budget en in de auto slapen zou wat krapjes worden. Zo kwamen we dan uiteindelijk uit op een daktent. In Nederland, maar ook in Europa zijn daktenten nog niet zo gebruikelijk als op andere plekken in de wereld. Het is daarom nog een hele uitdaging geweest om een kwalitatief goede daktent te vinden die past binnen ons budget. Maar het is gelukt, na een bezoekje aan de vakantiebeurs in Essen in Duitsland mogen wij ons de trotse eigenaren noemenvan een “Gordigear” daktent.