About

Vardzia

About

Wij zijn Dani en Tom, beide 29 jaar en opgegroeid in een dorp in de buurt van Nijmegen. Dani vertrok na de middelbare school naar Breda om daar te studeren. Al tijdens haar studie werkte ze de zomers in Mallorca, na haar studie bleef ze daar plakken en in totaal heeft ze acht jaar op dit prachtige eiland gewerkt en gewoond. Tom vertrok voor zijn studie naar Tilburg en gaf daarna skiles in Oostenrijk. Dit is ook de plek waar wij elkaar na de middelbare school weer voor het eerst tegenkwamen. We werden verliefd en tweeënhalf jaar geleden vertrok ook Tom richting Mallorca. Na hier twee jaar samen gewoond en gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat werd deze prachtige reis.

Cappadocia

Op 10 juni reden wij met onze Suzuki Grand Vitara en daktent weg uit Nederland, het plan is om eind oktober aan te komen in Almaty, Kazachstan. In verband met de strenge winters in centraal Azië willen we de auto voor een aantal maanden in Almaty stallen. Zoals het er nu uitziet overwinteren we dan in zuidoost Azië en pakken we rond april onze auto en daktent weer om onze reis te vervolgen door Kirgizië, Tadzjikistan en Mongolië. Vanuit daar begint de lange reis, via Rusland terug naar Nederland. Momenteel zijn we in Georgië.

Wil je weten hoe het wildkamperen en de autopech ons vergaat, met welk (on)gemak wij de verschillende grenzen overkomen en hoe we dealen met het feit dat we 24/7 bij elkaar  op de lip zitten, volg ons dan tijdens deze reis. De jaloersmakende foto’s, video’s en verhalen houden we ook zeker niet voor onszelf. Wij vinden het fantastisch als je met ons meereist.