SWITZERLAND PART 1 – VEYSONNAZ


Kamperen bij iemand in de voortuin was nieuw voor ons, maar het is zeker aan te raden. Helemaal als diegene een goede vriend is die ergens in Zwitserland boven op een berg woont. Goed gezelschap dus en prachtige uitzichten. Zwitserland is een schitterend land om te verblijven en rond te struinen en dat is dan ook wat we op onze eerste dag in Veysonnaz gedaan hebben. Na een lange nacht drinken en bijkletsen was een stevige wandeling, van ongeveer 3,5 uur door de Zwitserse Alpen meer dan welkom. Door de berglucht en de super mooie uitzichten voelde wij ons weer topfit.

Omdat het op de tweede dag ontzettend hard regende, besloten wij het rustig aan te doen en een beetje rond te hangen op het internet en in Rémy zijn bar. Het leek ons iets te gevaarlijk om in de stortregen en met onweer lekker erop uit te gaan.

Op onze laatste dag in Veysonnaz scheen de zon weer lekker en heeft Rémy ons meegenomen hoog de bergen in om opnieuw te genieten van de onbetaalbare uitzichten. Er lag zelfs nog een beetje sneeuw en natuurlijk moesten er sneeuwballen gegooid worden.